Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sociološki prizvuk

Aleksandra Dojčinović revijom podsjetila mlade na važnost odabira pravih životnih uzora

Revija Aleksandre Dojčinović
Mateja Vrčković
30.05.2018.
u 11:30

Sam je događaj imao ponešto drugačiji sociološki prizvuk od njezinih dosadašnjih, budući da se ovom revijom obratila direktno mladima

Svoju petu samostalnu modnu revija Aleksandra Dojčinović sinoć je održala u Atelijeru Meštrović na Gornjem gradu na kojem je održala svoju prvu reviju prije pet sezona. Sam je događaj imao ponešto drugačiji sociološki prizvuk od njezinih dosadašnjih, budući da se ovom revijom obratila direktno mladima, podsjećajući ih na važnost odabira pravih životnih uzora, a ne instant zvijezda čiji uspjeh nerijetko ne potraje ni onih magičnih pet minuta slave.

Najiščekivaniju modnu reviju sezone tako nisu propustili nasljednici Ivana Meštrovića – sin Mate Meštrović sa suprugom Rumjanom, te brojni poklonici Lei Lou brenda kao što su Oliver Mlakar, Iva Radić, Ljupka Gojić Mikić, Bojana Gregorić, Branka Krstulović, Ana Stojić Deban,  Lejla Filipović, Judita Franković, Iva Šulentić, Tomislav Madžar,  Tihana Harapin Zalepugin, Daniela Trbović, Ecija Ojdanić, Ana i Jole Čagalj, Monika Kravić, Petra Kurtela, Kristina Krepela, Antonija Stupar Jurkin, Ivana Ergić, Mirna Maras Batinić,  Korana Gvozdić, Renata Sopek, Irena Škorić te mnogi drugi.

Revija Aleksandre Dojčinović
1/30

Kolekcija kojom Aleksandra Dojčinović najavljuje nadolazeću jesen i zimu uvelike je inspirirana upravo Meštrovićem, njegovim kozmopolitskim načinom života, a ponajviše time s koliko je ljubavi i strasti slavio žensko tijelo, posvećujući mu neka od svojih najboljih kiparskih ostvarenja.

Strastvena i senzualna kolekcija od buklea, baršuna, vune, tila i čipke realizirana je u, za jesen i zimu neobično vibrantnim tonovima žute, zelene, crvene, ružičaste i nebesko plave, s transparentnim fragmentima i detaljima od šljokica, volana, perja i umjetnog krzna. U Aleksandrinoj viziji jeseni i zime žena je hrabra i snažna, s glavom i stavom oslobođenima od svih ustaljenih okvira i granica i kao takva će svoju omiljenu svečanu haljinu odjenuti na omiljene traperice, pa čak i tenisice, što ovu kolekciju čini ponajprije funkcionalnom, što danas i jest, uz recikliranje, jedan od vodećih, svjetskih, modnih trendova.

Revija Aleksandre Dojčinović
1/26

Hit kolekcije svakako su karirano odijela i ono od divnog ružičastog buklea, kao i predimenzionirani sivi kaput. Nove Lei Lou cipele optočene su kristalima, no prave će zvijezde sigurno biti čizme, budući da dolaze u najneobičnijim bojama i printevima, što ih čini savršenim ‘statement’ komadima za iduću sezonu, baš kao i novi modeli ‘bucket’ i kovčeg torbica.

Večer je započela pićem dobrodošlice u restoranu Dubravkin put, odakle su brojni uzvanici službenim Opelovim automobilima odlazili na Gornji grad. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije