Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako do vitke linije

Ako želite smršavjeti, prvo dobro pospremite stan u kojem živite

kuhinja
Foto: Reuters/Pixsell
06.02.2016.
u 23:35

Izmet mršavih pretilima pomaže da smršave. Izmet je zamrznut i zapakiran u kapsule

Ljeto je na vratima pa većina onih koji imaju pokoji kilogram viška traga za čarobnim formulama koje će omogućiti vitku liniju. Tako su znanstvenici iz laboratorija za hranu Cornell u Velikoj Britaniji proveli istraživanje koje je pokazalo da žene u kaotičnoj i neurednoj kuhinji posežu za kaloričnim grickalicama zato što u takvom ambijentu osjećaju kako gube kontrolu i kako ne mogu svladati stres koji taj nered izaziva.

Ispitanice iz urednih i organiziranih kuhinja puno su manje posezale za grickalicama, a kada su to činile, uzimale su zdrave zalogaje. Kako ovo pravilo vrijedi i za ostale prostorije u stanu, istraživači preporučuju da prije svake ozbiljne dijete prvo detaljno uredite svoj dom. A tim gastroenterologa iz Velike Britanije tvrdi da “presađivanje izmeta” iz crijeva zdrave mršave osobe u crijeva pretile osobe donosi izvrsne rezultate.

Tako je jedna žena kojoj je presađen izmet iz crijeva njene kćeri u kratkom roku izgubila 16 kilograma. Naime, došli su do zaključka kako u crijevima mršavih osoba ima puno više vrsta korisnih bakterija nego u crijevima pretilih. Transplantacija se obavlja s pomoću kapsula izmeta koji je zamrznut posebnim postupkom. Hrabrima poručuju da se izmet može i – pojesti. Znanstvenici iz bolnice u Massachusettsu započeli su veliko istraživanje. Mršavim zdravim ljudima nude 13 tisuća dolara za njihov ljekoviti izmet.

>>  Žvakanjem gume za žvakanje ujutro održat ćete vitkost

Ključne riječi

Komentara 3

BR
Brandfackel2
08:06 07.02.2016.

Vama "novinarima" uz gutanje tih kapsula napunjenim izmetom, najbolje pomaže makar jednokratni tretman koji je zaslužio vaš kolega Ante Tomić, kanta izmeta na glavu. Pogledajte Tomića kako održava liniju... Sve što u usta stavi, asocira ga na sadržaj zaslužene kante jer prednost nad kapsulama punjenim izmetom koje spominje "novinarka" Marina Šerić jest u tome što je Tomić osjetio i miris pa sve što u usta stavi, podsjeća ga na plodove tog tretmana i nema šansi da se više udeblja!

Avatar gordan
gordan
08:16 08.02.2016.

Ljeto je na vratima ....... U sred zime piše " Ljeto je na vratima ". I onda vjeruj novinama !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije