Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupa javna ljubav

Ako "Sex on the Beach" nije koktel, plaća se i tisuću kuna

Seks na ljetovanju
Arhiv VL-a
18.08.2010.
u 12:00

Mi smo ove sezone imali tri, četiri takva slučaja, koliko i lani – kažu policajci u jednome istarskom gradiću.

Ovoljetne fotografije para koji se na jednoj crnogorskoj plaži usred dana prepustio ljubavnim užicima naočigled brojnih svjedoka obišle su svijet. Njemački Bild usporedio je koliko ljubavni par takva nesputanost može stajati u kojoj mediteranskoj zemlji. Hrvatsku, pak, u društvu sa Španjolskom, njemački novinari navode kao zemlju u kojoj je "Sex on the Beach" najbolje konzumirati isključivo kao – koktel. U protivnom, ljubavni bi par javno vođenje ljubavi na plažama u tim dvjema zemljama moglo skupo stajati; na hrvatskom Jadranu 150, a na španjolskoj rivijeri čak 750 eura.

Nitko u zatvor

S tim da, kako navode njemačke novine, ljetna opuštenost i ljubav na mjestu koje nije za to u Hrvatskoj može postati predmet sudskog spora i s mogućom zatvorskom kaznom od trideset dana. Nije poznato da je itko zbog seksa na plaži u našim zatvorima gulio mjesec dana. Međutim, ima onih koji su to osebujno zadovoljstvo platili – do tisuću kuna. U Ministarstvu unutarnjih poslova, očekivano, kažu da se o tome ne vodi nacionalna statistika jer ipak nije riječ o ozbiljnom sigurnosnom problemu. No, u policijskim postajama jadranskih mjesta saznanja o ljetnim ljubavnim ekshibicijama, na plaži i pred svjedocima, ne manjka.

Tek par intervencija

– Mi smo ovog ljeta intervenirali u tri, četiri navrata. Uglavnom je to na nečiji poziv, premalo nas je da bismo iz čista mira išli u kontrolu po plažama. Sličan je broj bio i lanjskog ljeta – ispričao nam je anonimni policajac iz jednoga većeg istarskog mjesta.

Počinitelji su mahom stranci, a Hrvatska je, sa svojim kaznama i nerigoroznim kontrolama, u usporedbi s drugim turističkim zemljama u zlatnoj sredini. U Grčkoj prijeti zatvor do dvije godine, a iza rešetaka se na koji mjesec može završiti i u Turskoj te Italiji. Najmanje razumijevanja za razbuktale strasti imaju u Rumunjskoj, gdje se može zaraditi i do 7 godina zatvora.

Komentara 20

ŠI
Šiljka
14:04 18.08.2010.

Ne znam zašto bi bilo kažnjivo ako je par na skrovitom mjestu (uvijek neki slučajni prolaznik može proći negdje, doduše). Na javnim mjestima je i neukusno da se netko \"povampiri\", ali kako onda uopće doživjeti ljubav pod zvijezdama i sl.. zaista romantične trenutke ako je baš svuda zabranjeno?!

OB
-obrisani-
16:17 18.08.2010.

Muškarac i žena se seksaju jer imaju s čime i dobro je i muškarcu i ženi istovremeneo. Ovaj gejkan \"dublin\" i njegovj pajdo su jedan drugom radili kolonoskopiju...

OB
-obrisani-
14:14 18.08.2010.

ja sam se seksao s svojim gay deckom na plazi u dubrovniku i bilo je odlicno :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije