Ako ne prepoznate ove simptome uboda krpelja na vrijeme, možete umrijeti
Uočimo ih tek kada ih nađemo na svom tijelu pri povratku iz prirode.
Komentari 4
GI
Odlično paše Beaujolais nouveau, ako ima berba 2007
ja savjetujem da krpelja nakon toga pržite u maslinovom ulju, te da ga servirate uz neki lagani prilog i crno vino. Vino na 18 oC molim.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Prošlogodišnji su bili malo kiselkasti, no za ovogodišnje znat ćemo kad ih ispečemo.