Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbirljivi bogataš

Agencija mu nije pronašla 'nevinu i slatku' djevojku pa ih je tužio!

Kineskinja
Foto: Thinkstock
10.06.2015.
u 22:24

Zhang je tražio da mu nađu "nevinu" i "slatku" ženu staru od 20 do 28 godina visoku između 162 i 170 centimetara.

Bogati kineski biznismen uspješno je tužio agenciju za upoznavanje jer mu nisu uspjeli naći "nevinu, slatku i mladu" ženu, piše Metro.

Bogataš u 40-im godinama, imenovan samo prezimenom Zhang, je agenciji platio više od milijun eura, no nije bio zadovoljan rezultatom njihove potrage.

Pet godina neuspješne potrage

A ne može se reći da se agencija nije potrudila, jer su diljem države organizirali audicije kako bi mu pronašli prikladnu djevojku. Potom je muškarac podigao tužbu i tražio da mu agencija vrati cijeli iznos, dok je sud presudio da dobije oko 580 tisuća eura.   

Potraga za pravom djevojkom uključivala je razgovore sa potencijalnim kandidatkinjama u nekoliko gradova, dok su se reklame pojavile u novinama, na televiziji i na internetu. Zhang je tražio da mu nađu "nevinu" i "slatku" ženu staru od 20 do 28 godina visoku između 162 i 170 centimetara. U pet godina potrage agencija je pronašla osam potencijalnih kandidatkinja, no niti jedna nije odgovarala bogatom Kinezu.

>>Što žele muškarci, a što žene? Objavljena top lista najseksi zanimanja

>>Samo konfekcijske brojeve od 34 do 38, molim!

Komentara 3

Avatar Perica1
Perica1
23:20 10.06.2015.

Ovo je SF. Takvu kod nas nađeš za 500€ a nema nas milijardu.

DU
Deleted user
22:54 12.06.2015.

Evo ja zadovoljavam te kriterije haha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije