Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
varalice varaju

7 od 10 ispitanika spavalo bi sa šefom za promaknuće ili povišicu

Seks
Foto: Shutterstock
19.05.2014.
u 11:00

55 posto anketiranih misli i da bi njihovi partneri lakše oprostili nevjeru na poslu, ako bi im priznali da su se u nju upustili zbog napredovanja na poslu!

Ljubavna romansa na poslu često ima negativne konotacije, a o seksualnom odnosu s nadređenima da i ne pričamo.

Ipak, postoje oni koji bi sa šefom ili šeficom legli u krevet ako bi im to donijelo promaknuće ili povišicu.

Pokazala je to anketa koju su nad 3000 korisnika proveli autori stranice za "diskretno varanje" Victoria Milan, pri čemu je njih 67 posto, odnosno 7 od 10 ispitanika, reklo "da" aferi s nadređenima. Rezultati su iznenađujući jer je ipak 82% ispitanika priznalo da smatraju da je afera na poslu može naškoditi više nego afera s bilo kojom drugom osobom.

55 posto anketiranih misli i da bi njihovi partneri lakše oprostili nevjeru na poslu, ako bi im priznali da su se u nju upustili zbog napredovanja na poslu!

Osnivač ove neobične društvene mreže Sigurd Vedal komentirao je kako nema ničeg neobičnog u tome da osjetimo privlačnosti prema kolegi ili kolegici s posla.

- Tko nije osjetio taj intenzivnu magičnu privlačnost, barem jednom u životu? Pa s kolegama provodimo većinu svog vremena. Mnogi nevjerni partneri očito jednostavno odluče prekinuti napetost, pogotovo ako im se nakon toga smiješi promaknuće, smatra Vedal.

Foto: screenshot/facebook

>>Čak i ako se uvjere da ih vara, 60 posto žena ne bi ostavilo muža. A, vi?

>>Zašto udane žene uskaču u krevet s drugim? Anketa otkriva nove razloge

Komentara 2

TU
tulipan870
16:37 21.05.2014.

Da mi to uradi supruga mogla bih odmah i ostati kod njega ,to je za mene najgnjusniji i najnepodobniji način da netko dođe do nekog cilja ,ma kakav on bio .

Avatar gladnijura
gladnijura
11:53 19.05.2014.

Nikad je čista laž!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije