Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez tabua

6 osoba otkrilo svoje najveće greške kad je riječ o seksu

seks
Foto: Thinkstock
1/9
24.02.2018.
u 13:02

"Bio sam uvjeren kako sam u odličnoj vezi jer smo imali odličan seksualni život. Trebalo  mi je dugo da shvatim kako kvalitetna veza ne znači seks, već da bi seks trebao biti dio kvalitetne veze s iskrenim emocijama. "

Priče o seksu i dalje su obavijene velom tabua pa se o tome rijetko priča na glas. Mnogi će se prepustiti bespućima interneta u potrazi za savjetima koji će poboljšati njihov seksualni život, ali rijetki su oni koji će otvoreno priznati da na tom polju nisu "najbolji" i koje su greške koje su napravili.

Ipak, performans u spavaćoj sobi itekako može utjecati na ego, posebice u friškoj vezi kada se želite dokazati na svakom, pa i u tom polju. I imajte na umu, svi griješe, ali bolje je učiti na tuđim nego na vlastitim greškama. 

Evo što je šest osoba zgriješilo u seksu i anonimno priznalo za portal TOI. 

Prekinuta ejakulacija

"Iako sam imao 26 godina i već bio dosta aktivan u seksualnom smislu, bio sma uvjeren kako je prekinuti snošaj pouzdana metoda kontracepcija. Kada sam u razgovoru s djevojkom to spomenuo, pojasnila mi je da sam daleko od istine i nakon nekoliko pročitanih stručnih članaka na tu temu bio sam u čudu u kakvu sam zabludu vjerovao."

Samo seks, ne emocije

"Bio sam uvjeren kako sam u odličnoj vezi jer smo imali odličan seksualni život. Trebalo  mi je dugo da shvatim kako kvalitetna veza ne znači seks, već da bi seks trebao biti dio kvalitetne veze s iskrenim emocijama. "

Ozljeda pri oralnom seksu

"U žaru strasti, svog sam partnera oralno zadovoljavala, no ozljedila sam ga zubima jer nisam pazila. Nakon toga mi tjednima nije dao ni blizu sebe. "

Glumljenje orgazma

"Nažalost, predugo sam radila ovu pogrešku. Htjela sam da se moj suprug osjeća dobro i sretno jer me je "zadovoljio", ali s vremenom sam shvatila da s time samo narušavam kvalitetu našeg seksa jer nije bilo potrebe istraživati što mi više odgovara da doživim taj osjećaj. Velika pogreška!"

Bez inicijative za seks

"Uvijek sam imala stav da je inicijativa za seks "zadatak muškarca" i nisam bila ta koja bi započinjala predigru. Shvatila sam koliko sam griješila kada me je suprug jednog dana upitao: Jesam li samo ja u ovoj vezi zainteresiran za seks? Naravno, to je bilo daleko od istine, a ja sam odlučila više ne ponavljati tu pogrešku. "

Prekratka pedigra

"Nisam nikada davao puno vremena za predigru jer sam htio odmah prijeći na sam seks. To je bila velika pogreška. Nisam ni znao koliko je predigra bitna za bolji seks i obostrano uživanje. Naš je seksulani odnos otada na novoj razini. 

Pogledajte i video 4 mjesta na njezinom tijelu koja ne smijete dodirivati tijekom seksa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije