Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tako je lako

6 načina kako da postanete pravi magnet za privlačenje muškaraca

zavođenje, muškarac
Foto: Thinkstock
26.02.2014.
u 17:45

Bez obzira na to što je unutrašnja ljepota važnija, nemojte zanemariti ni onu vanjsku.

Vjerojatno ste se mnogo puta zapitali kako postati neodoljive i biti pravi magnet za privlačenje muškaraca.

Donosimo vam neke savjete koji će vam pomoći da to naučite.

1. Nemojte biti pretjerano ozbiljni i stalno se brinuti

Muškarci jednostavno ne mogu odoljeti ženama koje su srdačne, ne shvaćaju sve pretjerano ozbiljno, a posebno onima koje se znaju nasmijati kada stvari postanu teške. Ako postanete pretjerano ozbiljne, zabrinute ili ne ostavljate dovoljno prostora za zabavu, bilo koji muškarac u vašem okruženju izgubit će interes za vas.

2. Budite mladi duhom

Većina žena vjeruje da s godinama gubi privlačnost zbog toga što se na njihovom licu i tijelu vide godine, međutim privlačnost se gubi kada postanu stare u duši. Biti mlad duhom znači biti neiskvaren, razigran, djetinjast i neopterećen odgovornostima. Muškarci osjećaju kada je žena svježa i kada se čuva podalje od negativnosti tuđih mišljenja.

3. Privlačan govor tijela

Stručnjaci kažu da se 93% ukupne komunikacije odvija kroz govor tijela i boju glasa, a tek 7 posto riječima. Ako se usredotočite samo na to što govorite, zanemarujete gotovo kompletnu komunikaciju. Smiješite se, uspravite, lijepo mirišite, budite opušteni...

4. Izbjegavajte negativne emocije

Sve emocije izražavajte na pozitivan način, pa čak i one negativne. Pozitivne žene privlače muškarce poput magneta.

5. Nemojte biti nestrpljivi

Većina muškaraca vrlo je zahvalna kada pronađe strpljivu ženu. Nemojte puno forsirati. Prepustite se tijekom veze i dopustite da se razvija prirodnim putem.

6. Brinite o sebi i dotjerujte se

Bez obzira na to što je unutrašnja ljepota važnija, nemojte zanemariti onu vanjsku. Zdrava i uredna kosa, lijepa koža, pristojna šminka i garderoba … Ovo su stvari koje ne smijete ignorirati. Većina muškaraca od vas ne očekuje da budete supermodeli, ali morate voditi računa o sebi i svom izgledu.

>>O kakvoj ženi on mašta i što to govori o njemu?

>>Muškarci priznali: Evo što mislimo kad kažemo da ćemo razgovarati poslije

Foto: pixabay

Komentara 2

FR
frodododo
19:02 26.02.2014.

Zašto bi netko htio biti magnet za druge ljude' Što, da tako liječi komplekse?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije