Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ups

5 stvari kojima žene tjeraju frajere od sebe

Svađa, veza, prekid, žena, muškarac
Foto: Thinkstock
28.08.2014.
u 20:00

U njegovim postupcima uglavnom nema skrivenih namjera. Ako je vani s prijateljima, onda je samo vani s prijateljima.

Većina žena se tijekom života našla u situacija da je odbačena ili ostavljena, a da ne može shvatiti razlog.

Međutim, mnoge od nas nisu ni svjesne sitnih propusta koje rade i onih užasnih navika poput zvocanja, grdnje ili nametanja svoje volje jačem spolu.

1. Želite ga promijeniti

Žene često ulaze u vezu očekujući od muškarca da će promijeniti neke stvari. Ako on to i učini, koristi tih promjena moraju prevagnuti. To bi vam se moglo obiti o glavu, jer ako se želite odreći svega što ga u životu raduje, možda zaključi da mu je bolje da nije s vama.

2. Zamaranje beznačajnim stvarima

Veza je poput igranja pokera, bolje je sačuvati emocije. Muškarci daju značaj općim temama, dok se žene lijepe za sitnice. U njegovim postupcima uglavnom nema skrivenih namjera. Ako je vani s prijateljima, onda je samo vani s prijateljima.

3. Seks na prvom sastanku

Nažalost, to je istina. Ako žena na prvom sastanku ponudi seks, vjerojatno će joj svaki muškarac to zamjeriti. Žena koja odlazi samo s poljupcem za laku noć i ostavlja ga da čeka muškarcu će biti puno uzbudljivija. Doduše, i ovo “pravilo” ima svoj izuzetak.

4. Ponavljanje dok ne izgubi smisao

Žene o ljubavi trebaju pričati “tiho”. Drugim riječima, to je ono što radite dok nitko ne gleda, kad ga uzmete za ruku želeći da mu kažete da će sve biti u redu. Ako stalno govorite “volim te”, te će riječi izgubiti značaj.

5. Ne osjeća se kao zaštitnik

Kao što se žena želi osjećati zbrinutom i zaštićenom, tako i muškarac želi znati da je on taj zbog kojeg se tako osjećate.

>>Svi znamo što žele žene, no evo što muškarci žele u vezi!

>>Znanost rekla svoje: Ove skupine ljudi varaju češće!

>>Evo zašto je važno koliko ste seksualnih partnera imali prije braka

Komentara 1

LU
lukateli1
08:38 29.08.2014.

Koje gluposti! Gdje zivi taj muskarac koji ce zamjerit zenskoj koja mu da na prvom sastanku? Ma, novinar, jesi ti normalan? Pa, svi mi hocemo sto prije uci u sesnaesterac, budi pametan! Samo zadnji luzer voli cekat da se zanska osoba 'smiluje'!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije