Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FORMULA ZA ZARADU

5 razloga zašto je Split postao IN

Split
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/5
17.08.2014.
u 15:33

Uspon je počeo prije nekoliko sezona, a prethodio je niz godina sustavne promocije i obogaćivanja sadržaja

Split se nije slučajno vinuo na hrvatsko turističko nebo kao jedna od najsjajnijih zvijezda ovogodišnje sezone. Uspon je počeo prije nekoliko sezona, a prethodio je niz godina sustavne promocije i obogaćivanja sadržaja. Pred Splitom je, dakako, i dalje puno turističkih zadataka, ali još prije dva tjedna, u srpnju koji je sjever obale, recimo, bacio u velike minuse, Split je knjižio čak 20 posto bolji turistički promet nego u istom mjesecu lani.

Odlične su najave i za nastavak sezone, ali i za posezonu. Štoviše, Split se uključio i u PPS projekt Ministarstva turizma, koje kreće u intenzivnu kampanju produljenja sezone. Resorno će ministarstvo, naime, snažno poduprijeti i promidžbeno i marketinški svaku destinaciju koja ima takvu ambiciju već za ovogodišnju posezonu, a mjesta, gradovi i cijela područja koja se uključe moraju animirati poslovne subjekte u turizmu da ostanu aktivni i kad počnu padati prve posezonske kiše. Tako Turistička zajednica Splita, u suradnji s kolegama iz Omiša i sa Šolte, koji su se također uključili u PPS projekt, trenutačno intenzivno radi na tome pa poziva ugostitelje, agencije, hotele i privatne iznajmljivače da se uključe. Rezultati sigurno neće izostati.

>> Rekorde obaraju aerodromi u Splitu, Puli, Dubrovniku, Zadru...

>> 'Lijepi ste, ali vlada dosada i nema zabave'

Komentara 82

Avatar Idler 3
Idler 3
16:41 17.08.2014.

Porad ove na prvoj fotki i ja razmišljam o ljetovanju u Splitu >;-))

Avatar branimtatukriminalca
branimtatukriminalca
16:08 17.08.2014.

Ova sa prve fotke je definitivno iz Siska :-)

BG
BGTurkiye
18:49 17.08.2014.

E to su sisurine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije