Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Ove pogreške muškarci rade u novim vezama

Ako vas je bivša ostavila, a vi imate mnoštvo "epiteta" za nju, na taj ćete način samo pokazati kako vam još uvijek nije svejedno i da ste povrijeđeni.
13. rujna 2017. u 13:10 3 komentara 3523 prikaza
spoj
Foto: Thinkstock
Pogledajte galeriju 1/6

Prvi susret donosi mnogo očekivanja ili barem nadu da će sve proći više-manje bezbolno. Možda ste se već donekle upoznali, dobili ste neki prvi dojam o osobi s kojom namjeravate izići na spoj, no ipak ostaje bojazan od razočaranja. Ako ste to prevladali i našli se i na idućem spoju, na dobrom ste putu. No nemojte odmah zadovoljno trljati ruke. Na početku ste nečega što već u idućem trenutku možete uništiti. 

Ovo su neke od pogrešaka koje muškarci rade na početku nove veze. 

Veza na poslu dobro je znati Sviđa vam se kolega ili kolegica s posla? Evo zašto ste u problemu

Opravdavate se za prethodnu vezu

Mnogi će muškarci "udariti" optužbama po bivšoj i kriviti nju za svoje loše ponašanje prema njoj. Ma koliko loša bila prošla veza, ma koliko ste povrijeđeni, nemojte pritom zaboravljati da vezu čini dvoje ljudi. Ako ste u toj vezi bili nesretni, mogli ste iz nje izići ranije ili poraditi na komunikaciji, a ne tražiti opravdanja za svoje loše ponašanje. Ako je bivša vas ostavila, a vi imate mnoštvo "epiteta" za nju, na taj ćete način samo pokazati kako vam još uvijek nije svejedno i da ste povrijeđeni. U većini slučajeva nova će djevojka dobro razmisliti koliko je "pametno" ući u vezu s takvim muškarcem koji je već pokazao loš obrazac ponašanja prema bivšoj jer sutra i ona može biti na njezinu mjestu.

Pričate pretežito o seksu 

Da, znamo, volite seks. I žene isto. Ali to ne znači da je prikladno otkrivati sve detalje o svom seksualnom životu i na prvom spoju dati do znanja da joj jedva čekate pokazati kakvu posteljinu imate na krevetu ili navlake u autu. Ako žena nije sama otvorila temu seksa, vjerojatno će je takvo vaše ponašanje odbiti da s vama dogovori novi susret i da sebi i vama priliku da se upoznate bolje. 

Kukate kako ste dugo "single"

..."a žene su svakakve pa ne možete naći pravu..." Loš odabir teme. Na vašu novu potencijalnu djevojku ostavit ćete dojam da ste očajni u svojoj potrazi za "bilo kakvom" djevojkom jer dugo niste imali nijednu, a ona vjerojatno ne želi biti ta "bilo koja". Žena se želi osjećati posebno, a to ste ovom temom pokopali duboko u zemlju. Vjerojatno vam se više neće javiti, a vi je ne možete za to kriviti. 

Posesivnost

Ovo je jedna od najomraženijih osobina kod muškaraca. Moderne žene traže malo više povjerenja i slobode, posebice ako su ambiciozne, samostalne. Stalno joj šaljete poruke, burnije reagirate ako ne odgovori iste sekunde? Tako se to ne radi u ovom stoljeću. Današnja svakodnevica je užurbana, za većinu ljudi u gradu ispunjena brojnim obvezama i to trebate poštivati. Ključ svake uspješne veze jest povjerenje i kvalitetna komunikacija. Dopustite sebi malo vremena da dođete do te razine u vezi, nakon prvog spoja to ne možete očekivati.  

seks seksualni karakter Kakvi ste svakodnevno, takvi ste i u seksu? Otkrijte koji ste vi tip seks eh, da... Što muškarci zapravo misle kada je za vrijeme seksa žena - gore? prekid PRONALAZITE SE? Ovo je 9 znakova da je vaša veza osuđena na propast

VIP izdvaja za Vas

 • Avatar KJosta
  KJosta:

  Sad bi neki glupan da mene ubijedi kako bi ja trebao biti onako kako on misli da zene vole. Sta treba da se pretvaras da si ono sto nisi? Otkad se to podmuklost reklamia u vecernjem.

 • ime3:

  ovo ne vrijedi za HR. u HR nedostaje jako puno žena i zato su sve kraljice. stim da svaka "zna da ima više žena". da ima, u ukupnom broju. ali ako gledamo populaciju mlađu od 45 godina onda je drugačije. ... prikaži još! ako prema popis stanovništva gledate popis slobodnih muških i žena...vidi se da je čak 40% manje slobodnih žena nego muških. zato one mogu lako.

 • lukborn:

  Linda Linda.....