Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izdavaštvo
Povratak na članak

Znanje predstavilo svoja džepna izdanja po cijeni od 19,90 kuna

Vlatka Pokos najtiražniji je domaći autor, a izdavač joj je Znanje. U pripremi je knjiga Dine Bubičića "Od dilera do mistera"

Komentari 3

FE
febo
08:32 04.11.2010.

Svaka čast na cijeni , valjda će biti i kaj za kupiti i pročitati.... , jer knjige vlatke pokos , dine bubičića ili kak se već zove , nives celziju i sličnih autora , nebih uzimao ni da mi ihh netko besplatno daje !!!!!!

VL
OO
onako_ovlaš
11:03 05.11.2010.

Pa to baš i nisu rezultati za samohvalu;objaviti 25 naslova po cijeni od 19 kuna i još sve to distribuirati kroz Konzume , kioske i crpke te tako prodati samo 300 tisuća je ispod razine depresiranih cijena i kapaciteta raspoložive infrastrukture.Neš tu ne štima.

VL
NE
nergal
08:58 08.11.2010.

Činjenica da je Vlatka Pokos najtiražniji hrvatski autor puno govori o nama i našim kulturnim dometima, kao i o intelektualnim kapacitetima hrvatskih čitatelja i čitateljica.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.