Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kultiviranje
Povratak na članak

Životni san Olivera Dragojevića bez političkih darova

Grad Split je za Oliverov londonski nastup htio iskeširati znatnih 350 tisuća kuna. Za mlade talente izdvojit će 100 tisuća, a za otkup knjiga 200 tisuća kuna.

Komentari 6

PA
pajapatka
19:39 13.03.2010.

Ovo je samo još jedan megalomanski hir i iskazivanje taštine iskompleksiranog seljaka . Nakon iskustva jednovečernjeg iznajmljivanja pariške Olympije, newyorškog Carnegie Halla i bečkog Konzerthausa biti će uslišen je još jedan hir pijane princeze. Možeš mislit, londonska publika jedva čekaa da čuje balkanskog šansonijera.

VL
EU
EUfan
00:19 14.03.2010.

Točno 350.000 kuna je Lidl isplatio Oliveru za reklamu spize. A što se tiče Oliverovog nastupa, mislim da u Londonu neće biti niti jednog Engleza. Jer zaista, na europskom nebu šansonjera samo im još treba neki Balkanjero.

VL
MA
mar06mir
03:35 14.03.2010.

Spominjati Stulica u istom dahu sa Oliverom je besmislica i uvreda za Olivera. Ne znam zasto su hrvatski novinari opsjednuti tom jugoslovenskom bitangom.

VL
SP
splitskaljeta
08:18 14.03.2010.

OLIVER uz sve ove nastupe za Hrvate u svijetu i nema međunarodni uspjeh jer nema uspjeh na međunarodnom diskografskom tržištu. Jedno je okupiti naše iseljenike na nekom koncertu vani a sasvim drugo imati diskografska izdanja u inozemstvu i karijeru poput Tereze Kesovije (Chanson de LARA) ili Ive Robića (Morgen) koji su jedini ostvarili status zvijezde izvan Balkana. Robić je otpjevao pjesmu koja se i danas čuje u programima evropskih radio stanica a Terezini recitali iz OLYMPIJE se emitiraju u programima belgijskih i francuskih radio stanica, s tim da je Tereza predstavljala i Monako na Eurosongu.

VL
OB
-obrisani-
08:41 15.03.2010.

Ovaj što se ljuti zbog pominjanja Štulića u istom tekstu sa Dragojevićem je polupao lončiće. Tema ovde nije domoljubiva udvorička tra-la-la muzika pa da je Štulić po automatizmu diskvalifikovan. Uostalom, na takvom takmičenju, bar što se pesama samih tiče, nee bi bi Oliver bolje prošao. On stoji tu bolje od Štulića jedino po \"izvantekstualnim\" značenjima. Ali i sam Oliver u poslednje vreme se pokušava odreći svojih nekadašnjih misli i ideja jer vidi da mu kvare posao. Naime, u publici prevladavaju ovakvi veselnici kao što je mar06mir, pa kažu: \"Ako on tako misli kako govori onda ja njega neću da slušam.\" A Oliver je pre govorio da ga baš briga za to ali sad vidi da ga je više briga nego što je mislio jer mu triba šoldi. A šoldi nemaju boje, okusa ili mirisa, bez obzira iz čije ruke dolazile.

VL
OV
over
16:29 15.03.2010.

ni ja ne kuzim zasto se brkaju jabuke i kruske... kakve veze ima stulic; niti je najtirazniji ikada bio, niti imaju ikakve stilske slicnosti... stulic je vrhunski tekstopisac i glazbena nula (a cini se i moralna)... a oliver vrhunski glazbenik i uvjerljivo nase najbolje grlo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.