Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druga knjiga iz kolekcije Melody Anne

Zgodni milijarder bez sreće u ljubavi

Melody Anne
Foto: VL
03.06.2016.
u 14:28

Višestruko nagrađivani hrvatski brend prirodne kozmetike Nikel uz svaku knjigu daruje vam po jedan originalni proizvod

Drugi roman “Milijarderov ples” iz trilogije autorice Melody Anne donosi priču o Alexu. On je zakleti neženja koji voli putovati svijetom i uživa u kratkotrajnim romansama, sve dok ne upozna Jessicu Sanders. Nakon jedne noći provedene s njom, Alex mijenja svoj stav o samačkom životu i počinje misliti kako je brak ipak za njega. Jessica dolazi iz bogate obitelji i brojni su je muškarci željeli zbog njezina novca. Kad upozna poznatog neženju i plejboja Alexa Andersona, prilično je nepovjerljiva prema njemu i nastoji ga izbjegavati pod svaku cijenu... sve dok ne zaglave zajedno u dizalu.

Uz drugu knjigu, prirodna kozmetika Nikel daruje vam svoj nagrađivani serum protiv bora oko očiju sa smiljem! Ovaj božanstveni serum odgađa nastanak bora, a već nastale vidljivo izglađuje.

Svaki Nikel proizvod dolazi u originalnom pakiranju. Nikel kozmetika bazirana je na vlastitim farmaceutskim recepturama i sto posto prirodnim djelatnim sastojcima, čija je učinkovitost dokazana i dermatološki potvrđena. Spoj je tradicionalnog znanja s najsuvremenijim postignućima. Nikel kozmetika dobila je brojne nagrade i priznanja i 30 zlatnih medalja za inovativni prirodni proizvod, od Velike Britanije preko Rusije, Azije, SAD-a i Europe.

Potražite na kioscima Tiska i iNovina, u Tisak media centrima ili na mondo.hr od 6. lipnja. Cijena knjige je samo 49,90 kn.

Uz treću knjigu “Milijarderova ljubav” na dar dobivate Nikel kremu oko očiju, a u prodaji je potražite od 13. lipnja. Prvu knjigu “Milijarderova pobjeda” potražite u prodaji, a na dar dobivate Nikel ulje oko očiju.

Informirajte se o svim našim izdanjima putem Facebook stranice.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije