Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boris T. Matić:
Povratak na članak

Zatvorite kafić, 
ali nemojte uništiti kino Europa!

Komentari 4

OK
okolo
12:48 08.04.2019.

420 tisuća kuna dobiju od grada, 380 vrate kroz najam...ovo je bolje i od komunizma

VL
BR
Brankko
02:10 09.04.2019.

Dottore Bandi zapravo je sam rekao što namjerava: obnoviti (zgradu? dvoranu?), pa "raspisati natječaj", pa će pobijediti onaj koji je bolji. Hajde da pogađamo što to može značiti. Sjetimo se da je jedna sastavnica dottoreove pripovijesti -- da treba renoviratii sjedala. Zašto? Ili se ide prema onoj zanimljivoj cijeni od 7000 K po stolici, kakvu je organisazione postigla prije ohoho godina za Lisinski? Uočimo da paralelno teče nova dottoreova akcija, jedna od onih gdje on osobno može, zbog "vrijednosti posla", sam potpisivati ugovore. Priprema se postavljanje stupića na pločniku pred zebrama. Naravno, "objašnjenje" može biti -- da se spriječi parkiranje vozila i slično. No gdje se to na takvim mjestima parkiraju vozila?! Pa one koje se tako zatekne, kazni se, i eto i zarade!

VL
MA
Maro
23:03 15.04.2019.

Bosanac ti ercegovac on. Kuzili ste se dobro dok se niste razišli u “vizijama” . Ako si dobar Maticu Napravit ces festival na drugom mjestu i pokazat da si kvaliteta i da ne ovisiš o šanku i dotacijama grada. A sef je Europu vec obecao ekipici obrijanih velikih glava koja ce od toga napraviti ekskluzivno mjesto za promicanje kulture u stilu Horvatincicevog kina Zagreb ....to ne brinem...😂😂😂😂

VL
BR
Brankko
02:14 09.04.2019.

Možda da "okolo" za taj iznos koji on "prepoznaje" kao zaradu od 40.000 K -- izvrši dijeljenje s 12, dobit će "dobit" od 3333 K/mj. Taj iznos onda slobodno podijeli s 45 ljudi, i dobit će basnoslovan iznos od SEDAMDESETT ČETIRI kune na mjesec po osobi. To je ugrubo DVIJE I POL KUNE NA DAN. Po osobi. Stvarno, nevjerojatno "izvlačenje novca", i nikakva "remorkera" ni "fuj medija"...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.