Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KULTURNA ANALIZA

Zašto Srbi rade bolje filmove od Hrvata?

Promo
04.11.2021.
u 19:00

U prvom vikendu prikazivanja u hrvatskim kinima film “Toma” o životu pjevača Tome Zdravkovića srpskog redatelja Dragana Bjelogrlića ostvario je nevjerojatnu gledanost od čak osam tisuća gledatelja.

Ključne riječi

Komentara 37

DR
drugPlenky
17:27 04.11.2021.

Zato što u Hrvatskoj filmove režiraju fake Hrvati a u Srbiji original Srbi

HA
hacker
18:48 04.11.2021.

U Hrvatskoj se ne snimaju filmovi za publiku nego isključivo za festivale to je jedan od glavnih razloga za nezainteresiranost gledatelja za Hrvatski film. Jedan od drugih bitinih razloga su katastrofalno loši scenariji, filmovi suu katastrofalno loše snimljeni da su gotovo negljedljivi. Iskreno rečeno mislim da nemamo sposobne filmaše da snime neki svjetski kino hit.

PI
Pišmevrit
17:48 04.11.2021.

Zato sto u Hr ne mozes dobiti sredstva za film ako nisi antihrvatski raspolozeni homic, srbin, radetov mali ili nesto slicno. To je zatvoreni krug zlih i netalentiranih ljudi koji sami sebi dodjeljuju lovu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?