Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon prozivki
Povratak na članak

ZAMP o izvođenju narodnih pjesama: Plaćanje naknade za očuvanje zaštite narodne baštine

Na djelima koja su koreografski i/ili glazbeno odnosno tekstualno obrađena, nositelji autorskog prava na takvim djelima su oni koji su ih obradili. Drugim riječima, koreografima i obrađivačima pripada naknada za izvođenje tradicionalnih djela koja su obradili

Komentari 2

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
20:20 25.10.2016.

Gospodo draga, narodna baština se očuvala i bez vas do dana današnjega, a vi ju kao danas štitite, od koga, od hrvatskog naroda možda, naplačujete sprovode, dali je i to u kulturi očuvanja hrvatske narodne glazbene baštine, pre sramotno, nemamam riječi, ovo je čisti ozakonjeni kriminal, udružena zločinačka organizacija na čelu sa znate već kojim.

VL
SB
silvia_bilic
20:28 25.10.2016.

Josipovic jos udara !!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.