Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPERHEROJI

Za vikend utržili 1,2 milijarde dolara

Avengers
30.04.2019.
u 11:47

Rekordi koje Osvetnici obaraju sada se već teško mogu nabrojiti.

Film "Osvetnici: Završna igra" na putu je da postane najdohodovniji film svih vremena.

Sudeći prema prvom vikendu prikazivanja, to će mu poći za rukom neobično lako. Jer, u tih prvih nekoliko dana u kinima, novi "Osvetnici" su u svijetu uprihodovali 1,2 milijarde dolara. Rekordi koje obaraju sada se već teško mogu nabrojiti, a osobita je zanimljivost kako su ti rekordi najčešće oni koje su postavili sami, odnosno film "Osvetnici: Rat beskonačnosti" ili barem "Osvetnici: Doba Ultrona".

Posebno je zanimljivo što su "Osvetnici: Rat beskonačnosti" u kinima bili tek prošle godine. I jedna zanimljivost. Hrvatski se fan "Osvetnika" na društvenim mrežama pohvalio kako je u pet dana s djevojkom film pogledao - isto toliko puta.

Inteligentno je zaključio kako je zadnji film o Marvelovim superherojima kraj jedne ere koja je mnogima obilježila djetinjstvo.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije