Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAŽALIO POTEZ

Obožavateljima otkrio rasplet novog nastavka 'Avengersa' pa shvatio kakvu je grešku napravio

Avengers
Foto: Reuters/PIXSELL
27.04.2019.
u 17:05

Braća Russo, koji su režirali film, napisali su otvoreno pismo obožavateljima kako bi ih odvratili od otkrivanja raspleta filma drugim obožavateljima

Muškarac je pretučen ispred kina nakon što je glasno izrekao rasplet novog filma "Avengers" obožavateljima koji ga još nisu vidjeli. Fotografija krvavog muškarca je kružila online, a prikazuje ga je kako sjedi na pločniku prekriven krvlju.

Braća Russo, koji su režirali film, napisali su otvoreno pismo obožavateljima kako bi ih odvratili od otkrivanja raspleta filma drugim obožavateljima, piše Dailymail

- Za sve najveće obožavatelje filma, to je to. Ovo je kraj. Kada u nadolazećim tjednima pogledate film, molimo vas da ga ne kvarite drugima, na isti način na koji ne biste željeli da ga vama drugi pokvare - napisali su. 

Nakon što je prvih pet minuta filma procurilo na Internetu, redatelji su htjeli izravno popričati s njihovim obožavateljima kako bi zaustavili daljnje otkrivanje radnje. 

Ključne riječi

Komentara 1

SA
samoborka
17:16 27.04.2019.

Marketinska fora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije