Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pridružite se
Povratak na članak

Za Valentinovo u Rijeci će Jugoslavija biti obrisana iz kolektivnog sjećanja

Umjetnički kolektiv Aupičku u potzivu objašnjava: "Spominjanje ove zločinačke tvorevine preko noći će biti izbačeno iz knjiga, užbenika i radnih bilježnica za osnovnu i srednju školu, a vrijeme proteklo između ’45. i ’90. ostati će zapamćeno kao ono-o-kojem-se-ne-govori"

Komentari 4

MA
marcel
14:43 05.02.2020.

Hoće li u Zemunu izvjesiti zastavu NDH kad oni budu organizatori EPK, jer je to dio njihove povijesti?

VL
ČE
četvrti
20:04 05.02.2020.

Sjećate li se pjesme Parafa: "Rijeka boluje / Rijeka je zaražena / zarazila je šminka, / zarazila joj krv..."

VL
Avatar vrsaljko
vrsaljko
14:23 05.02.2020.

Kad će NDH biti izbrisana iz sjećanja?

VL
Avatar Forte
Forte
14:38 05.02.2020.

Kakva glupost , Jugoslavija je "isprala" Hrvatsku saradnju i pakt sa Naci Nemackom , bez Juge pola bi otislo Rusima ili Srbima pola Italijanima .... Ustase budite iskreni vi ste pobegli u Australiju i Argentinu a Tito je stvorio Hrvatsku

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.