Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi angažman

Violončelisti Luka Šulić i Stjepan Hauser na Dubrovačkim igrama

Luka Šulić i Stjepan Hauser,
arhiva VL
15.04.2011.
u 11:32

Na Dubrovačkim ljetnim igrama svirat će sa Zagrebačkim solistima 9. kolovoza u Atriju Kneževa dvora

Violončelisti Luka Šulić i Stjepan Hauser potvrdili su nastup na 62. Dubrovačkim ljetnim igrama. Za mlade hrvatske virtuoze danas zna cijeli svijet. Nedavno su obradili hit Michaela Jacksona "Smooth Criminal" koji je na Youtubeu vidjelo oko 5 milijuna ljudi, a danas snimaju prvi CD i uskoro kreću na turneju s Eltonom Johnom.

Za sve koji ih žele čuti uživo prva je prilika u Zagrebu 28. travnja na humanitarnom koncertu za Japan, a na Dubrovačkim ljetnim igrama svirat će sa Zagrebačkim solistima 9. kolovoza u Atriju Kneževa dvora. Na programu su djela Giovannija Sollime, Ernesta Blocha, Antonia Vivaldija i Pabla Sarasatea, a publiku će počastiti i  Jacksonovim hitom.

Luka Šulić čest je gost Igara, dok će Stjepanu Hauseru ovo biti prvi susret s festivalskom publikom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije