Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mondo.hr

Veliko sniženje knjiga traje i u veljači na mondo.hr

Mondo sniženje knjiga u veljači
Foto: Mondo
05.02.2014.
u 10:12

Zbog velikog interesa Mondo je produžio sniženje knjiga i u veljači. Naslove 10 nakladnika kupite na sniženju do 89%.

"Nema knjige, a da se u njoj nešto dobro ne nađe", rekao je Miguel de Cervantes.  A kako biste našli još puno korisnih i zabavnih informacija i novosti, Mondo je i u veljači pripremio popuste do 89%.

Sniženi su brojni naslovi  10 nakladnika: Algoritam, Despot Infinitus, Dušević & Kršovnik, Egmont, Feniks knjiga,  Leo Commerce, Ljevak, Mozaik, Profil i Znanje. Izaberite raznolike naslove: od poslovne literature, sociologije i psihologije, povijesnih i pustolovnih romana do biografija, ljubavnih romana i dječjih knjiga. Akcija traje do 28. veljače.

Jamie Oliver na sniženju

Jamie Oliver jedno je od najomiljenijih lica s malih ekrana, a kroz svoj kulinarski TV show osvojio je mnoge kuhinje diljem svijeta. Kako živimo u ubrzanim vremenima, skuhati brzo i zdravo često predstavlja problem. No Jamie uskače u pomoć i donosi inspiraciju za ukusne i brze obroke. Na Mondu kupite sedam kuharica Golog kuhara po super cijenama, već od 79,50 kn.

Stephen King po super cijeni

Stephena Kinga ne treba posebno predstavljati već je dovoljno reći da njegove naslove na Mondu možete naći već od nevjerojatnih 10 kn!

Serijal Charlaine Harris

Svijet Sookie Stackhouse oživjela je i HBO-ova hit serija Okus krvi, a na toj knjizi  temelji se cijela prva sezona ovog televizijskog fenomena. Algoritam predstavlja dva napeta nastavka neodoljivog serijala o južnjačkim vampirskim misterijima iz pera Charlaine Harris – za samo 79,20 kn po knjizi.

Komplet 'Upoznajmo'

Pet pet enciklopedija iz kolekcije Upoznajmo naručite po super cijeni od samo 59,50 kn za svaku knjigu. Upoznajte opake grabežljivce koji su bezopasni na stranicama ove enciklopedije, krenite na putovanje u Egipat, saznajte sve o najvažnijim ljudskim izumima, istražite svemir i upoznajte ljudsko tijelo.

Dječji naslovi autorice Holly Hobbie o dva praščića

Zvrčko i Mljac dva su mala praščića, a svoje mališane uputite u zabavnu avanturu uz čak osam sniženih naslova. Kupite ih na Mondu za samo 27,30 kn.

 

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Mondo pratite na Facebooku, Twitteru i Google Plusu.

Komentara 2

Avatar gladnijura
gladnijura
11:51 05.02.2014.

"Veliko sniženje knjiga traje i u veljači na mondo.hr" Kuda ili kamo su se snizile knjige? Valjda su cijene knjiga snižene, a ne knjige. A ja sam u srednjoj školi prije 45 godina, jedva jedvice vukao trojku! Za ovo bio bi vjerojatno išao barem na popravni ispit. Blesavijeg i nepismenijeg naslova članka od ovog, teško je pronaći. To samo pokazuje hrvatsku opismenjenost i kvalitetu školovanja. Kad vas u školi uče polupismeni, onda je rezultat nepismenoast.

Avatar Kristijan Krkač
Kristijan Krkač
08:45 06.02.2014.

Kaj knjige su se snizile z većeg formata na manji? Kam su se knjige snizile? Jezušmaria! Cijena je niža, a ne knjiga. No, poanta je da ne treba kupovat knjige u knjižarama, niti na sniženjima. Ne kupujte knjige na taj način! S obzirom da je sve više stanova i kuća zapljenjeno, a stanari deložirani, te pretpostavimo da u istima, kao u svakoj poštenoj familiji, postoje police s lektirama i osobnim favoritima, vrlo vjerojatno bu ju uskoro sve te knjige dostupne za 1 do 5 kn na Hreliću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije