Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne propustite

Velika ljubav, patnja i novi početak

Janko Matko
Foto: VL
12.08.2015.
u 15:55

Može li nova ljubav ispuniti slomljeno i neutješno srce nesretnog čovjeka, saznajte u romanu "Maćeha"

Romani Janka Matka tematikom iz nacionalne povijesti, domoljubljem i religioznošću privlače naraštaje hrvatskih čitatelja. Na zanimljiv i jednostavan način donosi priče jednostavnih i priprostih ljudi koji tragaju za srećom.

Mladi pastir Srećko, koji je radio kao pripomoć kod obitelji Babić, i Manda, pomoćnica doktora Pisačića, vjenčali su se i dobili djevojčicu kojoj su dali ime Ljubica. Njihova sreća kratko je potrajala jer je Srećko poginuo na ratištu, a nedugo potom od tuge je umrla i Manda. Ljubica je izrasla u prekrasnu i radišnu djevojku te se u nju zagledao Luka i zaprosio je. Nakon vjenčanja Ljubica je Luki rodila četvero djece. Nažalost, jednog dana Ljubica je pala u hladnu rijeku i teško se razboljela te je ubrzo umrla. Luka je bio neutješan, no njegovi bližnji uvjerili su ga da bi se trebao ponovno oženiti i pronaći ženu koja bi djeci bila dobra maćeha...

Roman Maćeha potražite u prodaji na svim kioscima i na mondo.hr za samo 39,90 kn.

Romani Krv nije voda, Bez krivnje krivi, Sudbine i Majka još uvijek su u prodaji. Posljednji naslov iz kolekcije, roman Služavka, potražite u prodaji od 25.8.

Informirajte se o svim našim izdanjima putem Facebook stranice.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije