Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dijelimo!

Večernji list vodi Vas na koncert dvojice vrhunskih mladih glazbenika u Lisinskom

Večernji list vodi Vas na koncert dvojice vrhunskih mladih glazbenika u Lisinskom
Foto: Promo
1/3
20.11.2017.
u 17:01

Prvonagrađeni pijanist Chopinova natjecanja i prvonagrađeni violinist Humlova natjecanja uz pratnju Simfonijskog orkestra Hrvatske radiotelevizije!

Luka Ljubas (1996.) rođen je u hrvatsko-japanskoj glazbeničkoj obitelji. Iza sebe ima brojne solističke nastupe, i u bečkom Konzerthausu i na koncertnim pozornicama u Armeniji, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Italiji, Sloveniji i Japanu. Solistički je gostovao uz Koruški simfonijski i komorni orkestar, Bečki komorni orkestar, Simfonijski orkestar Artsakh...

Mladi korejski pijanist Seong-jin Cho (1994.) počinje glazbenu naobrazbu sa šest godina, a prvim javnim nastupom s jedanaest godina potvrđuje se kao vrstan glazbenik. Ostvaruje sjajne uspjehe na međunarodnim pijanističkim natjecanjima: prva mjesta na natjecanju Frédéric Chopin za mlade pijaniste (Moskva, 2008.) i na natjecanju Hamamatsu (2009.) te treće mjesto na Čajkovskom (Moskva, 2011.). Uspon na pobjedničko postolje 17. Međunarodnog pijanističkog natjecanja Frédéric Chopin, 2015. u Varšavi, vinuo ga je u sam vrh svjetskog pijanizma.

Večernji list je za svoje čitatelje osigurao 20x2 ulaznice za nastup ove dvojice perspektivnih glazbenika u Lisinskom, 22. studenog 2017. godine.

Sve što trebate jest ostaviti podatke i najbržih dvadeset osvaja nagradu!

Sretni dobitnici su:

Andrea Ribicic

Mirna Konevski

Ana Ištvanović

Kristina Bunčić

Jakov Šredl

Estera Šredl

Ankica Penava

Jelica Barsic

Nives Sekula

Valentina Benčić

Sonja Vlahek

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije