Naslovnica Kultura Knjige

Uz vruće ljetne romane, proizvodi Biobaze na dar

Ne propustite drugi nastavak Priče o nama, poznate spisateljice New York Timesa Cassije Leo
04. srpnja 2016. u 14:01 804 prikaza
look book
Foto: VL

Halliena ispovijest drugi put je rastavila Houstona i Rory. Houston je konačno razotkrio sestrinu tajnu, ali sada se mora nositi s posljedicama. Zakleo se se da će ispraviti svoje pogreške i ponovno osvojiti Rory, ali bol koju je prouzročilo Hallieno pismo više nije jedina prepreka. Houston mora uvjeriti Rory da njihova priča nije još završena.

Bježeći u očaju od Halliene tajne i Houstonovih laži, Rory pronalazi utjehu u Liamu. Liam dobiva posao u Kaliforniji i poziva Rory da pođe s njim. Rory prihvaća njegovu ponudu, bježi iz Portlanda i ostavlja svoje slomljeno srce iza sebe. Tamo pronalazi novu prijateljicu koja je uvodi u književni svijet. Međutim, ima li njezin novi prijatelj skrivene motive?

Uz drugi roman „Slom“, koji je u prodaji od 4. srpnja, na dar dobivate Biobazin SUN – SOS jogurt. Obogaćena proteinima jogurta, ova krema blagotvorno djeluje na suncem iritiranu kožu, lagano hladi i pruža dugotrajan osjećaj ugode. Potražite na kioscima Tiska, u Tisak media centrima, iNovinama, poštanskim uredima i na mondo.hr za samo 49,90 kn.

Cassia Leo Ekskluzivno Ljeto je savršeno uz vruće naslove i Biobazu Sun!

Uz treći nastavak „Uspon“, koji izlazi 18. srpnja, Biobaza vam daruje SUN – Tan Maximizer,  losion za tijelo s aminokiselinama za zadržavanje preplanule puti.

Prvi roman „Pad“ još uvijek je u prodaji, a uz njega vam Biobaza poklanja Zlatni pekmez za brzo tamnjenje i brončanu put

Elipso