Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NINA ROMIĆ
Povratak na članak

Uz otvorenije radije imali bismo novu junakinju hrvatskih top lista

Živimo u takvoj sredini u kojoj i s tri dobra albuma iza sebe još uvijek možete biti tek – nova nada

Komentari 2

SE
sestrićna
16:29 04.05.2014.

nina je dobra ali tek kad počne sa snimanjem filmića ima šanse da postane popularna...

VL
LA
LaurenceofArabia
11:16 30.04.2014.

E pa zato sto je u pitanju zemlja od 4 i kusu milijuna ljudi,vecina je neobrazovana i slusa cajke, a Nina se nasla spremati kantautorske pjesmice ... na hrvatskom. Da bar pjeva na engleskom, mogla bi se otvoriti medjunarodnom trzistu. Ali ne- ona hoce pjevati na hrvatskom. I onda, cudna li cuda, u zemlji jelene rozge i severine kantautorske pjesme nisu hit. Pa koga vi zezate? To je kao da kazete da nemate posla jer ste kapetan plovidbe a ne zelite se odseliti iz Cakovca. Nerealno do bola....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.