Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZLOŽBA IVANA MIDŽIĆA
Povratak na članak

Umjetnikovo oko vidi sve 
što je nama neuhvatljivo

'Umjetnikovo oko' u Galeriji Događanja KNAP nova je izložba kipara Midžića, koi je 2015. uspješno predstavio svoj rad i u Galeriji Kranjčar

Komentari 2

AP
ante_pustinjak
10:13 14.11.2017.

novinarko draga, izložba se ne održava nego postavlja! pa gdje su tebe učili hrvatskom jeziku? a što se samog umjetnika tiče, mislim da je to više "pros...ravanje" a nipošto neka umjetnička vizija. tako smo mi svojedobno slagali žičanu armaturu kad bi saljevali ploču kuće! danas se svaka šuša diči titulom umjetnika! što nakaradnije, diletantskije i nerazumljivije, to umjetničkije! bravo! zato i jesno u kulturi tu gdje jesmo! danas nijedan akademski slikar mlađe generacije ne umije nacrtati ljudsko tijelo, pa čak ni kuću ni stablo!

VL
AP
ante_pustinjak
10:17 14.11.2017.

danas nijedan akademski slikar mlađe generacije ne umije nacrtati ljudsko tijelo, pa čak ni kuću ni stablo! sve neke crtarije na razini djece predškolske dobi! i to se onda proglašava vrhunskom umjetnošću i prodaje za silne nove. svi bi htjeli biti picasso! ma hajte, molim vas!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.