Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marina Mesar
Povratak na članak

Umjetnica u potresu izgubila sve, skupljaju se donacije

Uličnoj umjetnici OKO, pravim imenom Marina Mesar, u potresu je stradao stan. Njen prijatelj Sanjin Kaštelan pokrenuo je i akciju skupljanja donacija.

Komentari 2

ET
en-ten-tini
09:00 27.03.2020.

Ne dramite, nije izgubila sve, treba sanirati krov i u buduće plaćati neku pričuvu, a ne samo ulagati u tetovaže...

VL
LE
LetecaBarbara
01:35 30.03.2020.

Sigurna sam da je gospođa dobrostojeca i da je stan osigurala. Tko si moze priustiti silne tetovaze, moze dati i 1000kn/god za osiguranje nekretnine, stvari i dodatnu policu za potres. Novac skupljajte za sirotinju koja si ne može priustiti kruh, a ne za ove kaj imaju za crtanje po organima, a ne osiguraju si stan

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.