Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Financijska injekcija
Povratak na članak

Udvostručili budžet: Poduzetnicima u kulturi 8 milijuna kuna

Obnovljenom suradnjom ministarstava kulture i gospodarstva porasli su ulozi u profesionalizaciju rada u sektorima filma, knjige, vizualnih umjetnosti i videoigara.

Komentari 4

Avatar duka4
duka4
11:58 08.05.2018.

sram vas bilo. treba im uzeti pola a ne udvostručiti. dobro je hasanbegovic krenuo pa nije valjao.... sta ne udvostručite porodiljne naknade????

VL
DA
Danijel2
08:52 14.05.2018.

Dajte se probudite već jednom. Umjesto konceptualaca i kustosa- poduzetnika, novcima namijenjenim kulturi financirajte umjetnost.

VL
GO
goran2hr
09:59 09.05.2018.

Poticanje "Poduzetnika u kulturi" ili točnije, kako državne novce prebaciti u džepove liberalnih ljevičara koji nisu u stanju napraviti nešto komercijalno, prodati svoje kino ili kazališne karte, knjige, "umjetnine", performanse i sl. Općenito u sustavu poticaja u poduzetništvu, obrtu, poljoprivredi, kulturi itd. krije se nešto bolesno, jer prvo moraš naškoditi poslovanju tisuća obrtnika i poduzetnika, tako što ćeš im kroz poreze i kojekakve namete uzeti novac, a zatim, ta sredstva dati odabranima (po tko zna kojem ključu), kako bi se potaknulo njihovo poslovanje. Poštenije bi bilo za toliko smanjiti poreze svima i tako "potaknuti" sve, a ne samo neke.

VL
BL
bljak007
12:03 08.05.2018.

Jeli bre kolko dobiva SDSS? To je malo bre, pa moramo mi po rvatima, kad Vule nemože

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.