Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi album

UB40 na radiofonijskom autopilotu obradili velikane countryja

ub40
30.09.2013.
u 12:36

Frontman Duncan Campbell nije osobito izražajna vokalna zamjena za odbjeglog brata Alija

UB40 su nekada davno, na samom početku karijere, snimili tako dobar album (remek-djelo reggae/duba “Signin’ Off”, 1980.) da je uvijek vrijedno provjeriti što rade, iako su od megahita “Red Red Wine” postali previše ispoliran pop (reggae) bend. Intriga je ovaj put veća što su na albumu “Getting Through The Storm” obradili nekoliko vrhunskih country pjesama G. Jonesa, V. Gilla, B. Owensa... No, dobili smo opet bend na radiofoničnom autopilotu, bez countryjevske (ili reggae) oštrice, a i Duncan Campbell nije osobito izražajna vokalna zamjena za odbjeglog brata Alija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije