Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U2 u igri za koncert u Zagrebu u kolovozu!

07.03.2009.
u 17:09

Dugoočekivani koncert slavnog benda U2 konačno bi se trebao dogoditi i Hrvatskoj. Irska četvorka u igri je za nastup na maksimirskom stadionu i to početkom kolovoza ove godine! Službena objava očekuje se u ponedjeljak u Dublinu u 8 sati ujutro po lokalnom vremenu (9h u Hrvatskoj).

Tada će se po službenoj Facebook stranici benda objaviti preostali datumi europske i američke turneje. Već mjesecima kruže glasine da će se na mapi njihove nove turneje nazvane „Kiss The Future“ U2 360° naći i Zagreb. U posljednje vrijeme na nekim su se internetskim stranicama mogli naći datumi i imena gradova za cijelu europsku turneju na kojoj je bio i Zagreb, no još uvijek ni izdavač ni potencijalni organizatori koncerta u Hrvatskoj nisu davali nikakva priopćenja.

Nedavno je otvorena i Facebook stranica hrvatskih korisnika s radnim naslovom „Dovedite nam U2 u Zagreb“, koja je u kratkom roku prikupila više od 6000 korisnika, ali ne treba sumnjati obožavatelja je zacijelo puno više. Na toj stranici također je već objavljena lista europskih gradova među kojima je i Zagreb, a spominje se datum 24. kolovoza, ali i 10. kolovoza. Obzirom da je Billboard u petak ekskluzivno objavio da U2 završava europsku turneju 22. kolovoza i potom prelazi Atlantik i nastavlja turneju u SAD-u, malo je vjerojatno da bi koncert u Zagrebu bio 24. kolovoza, nego je puno izgledniji početak kolovoza.

U svakom slučaju U2 priprema još jednu spektakularnu stadionsku produkciju s jedinstvenim vizualnim efektima. „Teško je svaki puta izmisliti nešto novo za turneju, ali ovaj put mislim da smo stvarno uspjeli. Ovakvu produkciju nitko prije nije ponudio i vrlo smo uzbuđeni – poručio je David Howell Evans, popularniji kao The Edge.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije