Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Songs Of Innocence“

U2 napokon (besplatno) objavili novi album

songs of innocence
10.09.2014.
u 13:12

Na njemu nema singla "Invisible“ koji je neslavno propao nakon što je u siječnju pompozno promoviran u stanci američkog Super Bowla, sugerirajući da su problemi s nadahnućem u bendu puno veći no što bi i neki kritičniji fanovi to mogli očekivati

Pet godina nakon svoj posljendjeg albuma "No Line On The Horizon“ grupa U2 napokon je objavila novi album. Izlazak je najavljivan godinama, no nesigurni u vrijednost snimljenog materijala, bend je odgađa i i odgađao, a i nakon što je posljednje dvije godine proveo radeći s producentom Dangerom Mouseom (Gnarls Barkley, Black Keys) odustalo se i od posljednjeg termina najavljivanog za prvu polovinu godine.

Napokon, album „Songs Of Innocence“, s nazivom i pjesmama koje sugeriraju da se bend vraća stanju svoga duha prije početka slave, ponuđen je na besplatno slušanje putem iTunesa, a od ponedjeljka će se pojaviti i u fizičkom obliku (LP).

Album u trajanju od 48 minuta sadrži jedanaest pjesama, a prvi singl s njega uvodna je skladba "Miracle (Of Joy Ramone)“. Na njemu nema singla "Invisible“ koji je neslavno propao nakon što je u siječnju pompozno promoviran u stanci američkog Super Bowla, sugerirajući da su problemi s nadahnućem u bendu puno veći no što bi i neki kritičniji fanovi to mogli očekivati. Prve kritike govore da ni ovako bend nije ponudio pretjerano uzbudljiv sadržaj, više u skladu svoje ziheraške stadionske manire.  

>> Dvojac iz U2-a Bono i The Edge investirali u Dropbox

>> Bonova ozljeda leđa njegov će U2 stajati vrtoglavih 900 milijuna kn

Komentara 2

DU
Deleted user
17:28 10.09.2014.

prosla ih inspiracija, vise ima glazbe u 10 taktova bilo kojeg bacha ili mozarta nego u posljednjih 10 u2 godina

BA
bassland
16:10 10.09.2014.

Nekad jako dobar band, ali već 10 godina svire q-rcu, zanimljivi ko live prijenos plime i oseke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije