Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove knjige

U novom kolu biblioteke "Knjiga dostupna svima" i prvi Larsson

Larsson \"Muškarci koji mrze žene\"
arhiva VL
01.12.2010.
u 12:31

Knjiga koja će svakako privući pažnju čitatelja i u džepnom izdanju je "Muškarci koji mrze žene" slavnog Stiega Larssona, koja je sada također dostupna po cijeni od 19,90 kuna. Znanje tim bestselerom otvara božićno kolo KDS-a

Ako ste upravo počeli sastavljati popis ovogodišnjih božićnih darova, razmislite i o knjigama. Zagrebačko Znanje "pod bor" donosi novo, prosinačko, kolo biblioteke "Knjiga dostupna svima" u kojoj se naslovi prodaju po 19,90 kuna. Ili kako bi rekao glavni urednika Znanja Davor Uskoković:

- Pred čitateljima je ponovno više od tisuću stranica uzbudljive literature za 100 kuna.

Knjiga koja će svako privući pažnju čitatelja i u džepnom izdanju je "Muškarci koji mrze žene" slavnog Stiega Larssona, koja je sada također dostupna po cijeni od 19,90 kuna. Nakladnička kuća Znanje tim svjetskim bestselerom, prvim dijelom superpopularne "Millenium trilogije", otvara svoje posebno božićno kolo biblioteke "Knjiga dostupna svima".

Tijekom cijelog prosinca čitatelji će moći uživati u novim književnim poslasticama, među kojima se ističu prvi dio svjetske hittrilogije o vukodlacima, roman "Drhtaj" autorice Maggie Stiefvater, prigodničarski "Klub božićnih kolačića" Ann Pearlman, topla priča o snazi ženskog prijateljstva, te roman o suvremenoj Indiji "Doba Šive" Manila Surija. Ljubitelje vampirske književnosti razveselit će vijest o izlasku drugog nastavka popularnog serijala "Vampirska akademija", roman "Plava krv" autorice Richelle Mead.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije