Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasljeđe antifašizma
Povratak na članak

Tko su danas partizanke?

U zagrebačkoj Galeriji Nova otvara se skupna izložba 19 umjetnica i umjetnika s fokusom na pitanje: "Tko su danas partizanke"?

Komentari 7

ST
stefj
12:47 08.12.2019.

He, he antifašistička borba u Grčkoj... Zapravo Titov ekspanzionistički izlet u Grčku iz koje se morao povući kada je dobio potporu Amerikanaca u borbi protiv Staljina. Kako se Tito povukao, tako je nestao taj "antifašizam" u Grčkoj...

VL
B2
bordon 2
17:14 08.12.2019.

Kako neki pokret koji je praktički bio u dosluhu sa Talijanskim fašistima i četnicima, sebe danas može nazivati - antifašističkim? To mi nikako nije jasno.

VL
DU
Deleted user
13:15 08.12.2019.

Gospode Bože, zašto nas ne puste da živimo u 2019. godini?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.