Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGRADNA IGRA

Tko je osvojio ulaznice za koncert Darka Rundeka

27.03.2009.
u 12:22

Darko Rundek vraća se u Zagreb velikim koncertom u Tvornici kulture 28. ožujka. U zagrebačkoj koncertnoj dvorani, najavljuju organizatori, gdje je redovito održavao antologijske nastupe, Rundek će se ovog puta publici predstaviti u najboljem svjetlu.

Nastup u Tvornici bit će usmjeren na promociju albuma „Live u Domu omladine“ što znači starije materijale iz bogate Rundekove karijere. Od hitova iz doba Haustora, preko pjesama sa samostalnih albuma, u pratnji Cargo Orkestra Rundek će u Tvornici prirediti retrospektivu čitavog opusa.
- Svirat ćemo stvari koje najviše leže Cargo orkestru. Zapravo će to na neki način biti nastavak našega zadnjeg albuma koji smo snimali uživo - kazao je Rundek.

Ljubitelje njegove glazbe već bi na jesen trebao razveseliti novi album, a o njemu Rundek kaže:
- Još radim na njemu. Tek se formira i u širem izboru imamo pedeset pjesama. Zasad još jedino mogu reći da će ovaj album biti malo komorniji od prethodnog.

Uz redateljsku karijeru, ovaj nevjerojatni glazbenik i umjetnik devedesetih se godina posvetio kazališnoj glazbi u Parizu. A zadnje vrijeme je, kaže, radio glazbu za dvije predstave u Francuskoj te za predstavu "Brod za lutke", poznatu i na našim prostorima.

Ovom prilikom Večernji.hr nagradio je dvoje čitatelja s dvije ulaznice, a dobitnici su Petra Granić i Zvonimir Mamić. Čestitamo dobitnicima, koji će obavijest o preuzimanju karata dobiti putem e-maila, a ostalim čitateljima želimo više sreće drugi put!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije