Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazak heroine
Povratak na članak

Preminula Elizabeta Toplek, teta Liza

zdala je tri glazbena albuma, a za album "Teta Liza i Tonček" iz 2010. dobila je dva Porina: za najbolju folklornu pjesmu i najbolju izvedbu folklorne glazbe.

Komentari 4

DA
darwil
10:27 13.08.2017.

To je prava izvorna hrvatska narodna glazba a teta Liza je to pjevala s dušom i srcem,nadam se da će nastaviti neki drugi.Svaka joj čast i neka joj anđeli pjevaju.

VL
DU
Deleted user
21:30 12.08.2017.

Čudesan vokal , teta Liza zbogom!!!!

VL
IV
IvicaKerempuh
08:50 13.08.2017.

Dajte se vi Gospodo Novinari prestanite više sa tim "heroina" prepucavati. Ako je ženska "heroina" kako je onda muški..."heroin"?? Baza rijeći je još uvijek HEROJ, sa time može samo biti herojka i heroj. A ako Vam je zbilja stalo do HRVATSKE rijeći onda uportebljavajte junakinja i junak.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.