Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moj strip

Svakog mjeseca objavljivat će priče za djecu i glupe odrasle

Strip Rexy Ivana marušića
www.mojstrip.com
04.01.2015.
u 09:43

Petorica stripaša pokrenula novi digitalni časopis

Glavni urednik Jurica Starešinčić te stripaši Goran Duplančić Dupli, Darko Macan i Ivan Marušić Iko autori su prvog broja digitalnog časopisa Moj Strip, koji će na adresi mojstrip.com svakog prvog u mjesecu objavljivati (uglavnom) premijerne radove domaćih strip-umjetnika za, kako kažu, "djecu i glupe odrasle".

U prvom broju Darko Macan objavio je cjeloviti kratki strip "Pisac", u kojem ironično komentira trenutačno stanje u nakladništvu i knjižarstvu, dok su ostali predstavili prve epizode svojih, nadamo se dugovječnih serijala. Goran Duplančić premijerno je pokazao početak westerna "Zlato", Ivan Marušić humorni strip "Rexy", a Jurica Starešinčić "Ironiju" koja se odvija u današnjem Zagrebu, a koja bi trebala prerasti u "čudovište" od više od dvjesto strip-tabli.

Na stranicama Mog Stripa objavljen je i poziv autorima koji žele predstaviti svoje radove, a pogotovo ako se radi o počecima serijala. 

>> Mini retrospektiva stripa Dubravka Matakovića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije