Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akademik i profesor
Povratak na članak

Stjepan Damjanović novi predsjednik Matice hrvatske

Igor Zidić je nakon 12 godina dobio nasljednika

Komentari 4

KU
Kula
19:37 14.06.2014.

Ovim imenovanjem dolaze bolji dani za Maticu, ali i za sve ono o čemu ona vodi računa.

VL
HO
Hoolywood
07:12 15.06.2014.

Poznati hrvatski lingvist, odlican poznavatelj staroslavenskog jezika, dugogodisnji profesor. Uziva ogromnu reputaciju u Hrvatskoj i u europskim lingvistickim krugovima. Cestitke!

VL
FO
ForrestHouse
22:41 15.06.2014.

Zidić se oprostio "emotivnim ali oštrim govorom"? A gdje mu je taj govor bio 12 godina vladavine kada je trebao govoriti? Oštar govor koristio je kada se obračunavao s onima koji su mislili i djelovali drugačije u Matici. U Matici koja nije samo njegova već svih nas Hrvata. Možda će Damjanović promijeniti ovaj negativan trend ali sumnjam jer su zajedno tako djelovali a Zidićeva izvršna ekipa je i dalje ostala ista (Lukić)....tu neće biti nikakvih promjena...

VL
PA
pajopatak
07:35 15.06.2014.

možda ipak ima nade za nas...Kada jedan ovakav cijenjeni stručnjak preuzima ovu instituciju. Čudi me da sdp-ovci ili hdz-ovci nisu nametnuli nekog svog hajdaša pajdaša...Jako dobra vijest !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.