Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Urban Summer Beats

Stereo MC's u pulskoj Areni 7. kolovoza

stereo mc\'s
24.07.2010.
u 14:48

Odlični Stereo MC's tako već postaju redoviti gost Hrvatskoj, već su održali uspješne koncerte u Zagrebu 2008. godine, te prošle godine u Splitu.

Poznati britanski bend Stereo MC's vraća se u Hrvatsku i 7. kolovoza nastupit će u pulskoj Areni. Koncert je prvotno trebao biti održan u rovinjskom Monviju, ali popularni hip hoperi ipak će nastupiti na većoj i raskošnijoj lokaciji.

Stereo MC's su headlineri koncertnog partyja Urban Summer Beats koji će potrajati do jutarnjih sati, a uz njih nastupit će i grammyjem ovjenčani britanski house trio Dirty Vegas, te nova popularna britanska atrakcija Crazy Cousinz feat. Kyla.

Odlični Stereo MC's tako već postaju redoviti gost Hrvatskoj, već su održali uspješne koncerte u Zagrebu 2008. godine, te prošle godine u Splitu. Proslavili su se još početkom 90-ih s albumom "Connected", odnosno hitovima "Connected", Step It Up","Creation" i "Ground Level", te također brojnim remixovima za slavne bendove U2, Madonnu, Jungle Brothers, Queen Latifah.

Dirty Vegas potpisuju mnoge remikseve poznatih hitova, a oni sami možda su najpoznatiji po klupskom dance hitu “Days Go By". Glazbeni časopis Q napisao je da su Dirty Vegas dance odgovor Pink Floydima.

Crazy Cousinzov prvi singl “Bongo Jam” odmah po izlasku postao je nacionalnim hitom, dok ih je suradnja sa Kyleom na singlu “Do You Mind” plasirala na visoko 4. mjesto britanske Dance top liste.

Ulaznice se prodaju po cijeni od 160 kn.



Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije