Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Stankoviću je važno tko je u Opusu Dei, a ne tko je mason

Nije dobro kada se televizijski voditelj pretvori u umilnu pudlicu i u emisiji ispunjava želje gostu

Komentari 5

LU
lukasoliver
12:21 05.11.2013.

E Curicu! Tebi nesto nije jasno. Zapitaj se tko je Stankovic po nacionalnosti, zatim, tko je srbijanski glumac po nacionalnosti. Cak i najglupljem bi to trebalo biti dosta.

VL
AN
Android
12:33 05.11.2013.

Stipe Alfier je karikatura od voditelja kao što je bio i Nađvinski. Sve su smjenili pa im sada nema tko voditi ni glavni dnevnik.

VL
AN
Android
12:35 05.11.2013.

Isti sekund kad sam poslao komentar već je svrstan u rubriku "Najpopularniji" - ovo je cirkus od komentiranja (gore nego što je bilo).

VL
OG
Oger
09:06 05.11.2013.

Dobro, a sto je negativno u tome ako je netko clan neke loze slobodnih zidara? Pa oni su nastali u doba liberalnog prosvjetiteljstva i tako su i djelovali i djeluju. Katolicka crkva kojoj naravno prosvjetiteljstvo nikada bilo u interesu proglasila je masone sotonama. Danas u Hrvatskoj djeluje nekoliko masonskih loza. Opus Dei je sekta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.