Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGRADNA IGRA

Stan i garaža čekaju vas

08.11.2008.
u 17:10

Večernjakov plan kako osvojiti namješten stan počeo se polako otkrivati. U današnjem broju Večernjaka dočekala vas je nagradna kartica sa 20 kućica za kupone koje ćete skupljati na naslovnici Večernjaka počevši od preksutra.

Ukupno 20 kupona trebate zalijepiti na karticu te nam je, tako popunjenu, uz osobne podatke, kako je navedeno na kartici, poslati na adresu lista, za nagradnu igru “Večernjakov plan: osvoji namješten stan!“, p.p. 933, 10.002 Zagreb. Popunjene kartice na našu adresu trebaju stići do 9. prosinca do 12 sati jer će već u 14 sati biti veliko izvlačenje.

Osvoji trosoban stan u Zagrebu i garažno mjesto!

Za strpljive nagrada na kraju svega truda jest, ponavljamo, odličan i zajamčeno kvalitetan stan u Zagrebu uglednog investitora MAESTRAL LIVING s pripadajućim garažnim mjestom. Sve u svemu, prilika života, ukupne površine 75 m2, sad vam je na dohvat ruke.

Naravno, ne zaboravite na poklon-bon od fantastičnih 100.000 kuna centra za uređenje doma KIKA s pomoću kojega ćete na najbolji način popuniti vaš novi dom.

Za one malo nestrpljive ili pak one koji su procijenili da im u boravku, kuhinji, radnoj sobi ili drugdje nedostaje TV plazma, prijenosno računalo, luksuzna perilica i sušilica rublja ili klima te pokoji hladnjak ili pak dizajnerska komoda... svakodnevno je prelistavanje Večernjaka prava stvar. Svakog dana objavljivat ćemo nagradno pitanje na koje točan odgovor morate poslati SMS-om s ključnom riječi, brojem ispred točnog odgovora i osobim podacima (ime, prezime, adresa) svakog dana do ponoći, a u 11 sati izvući ćemo najsretnijeg dobitnika.

Na kraju, još jednom: ne propustite ovu priliku i sretno.


Tlocrt stana koji Večernji daruje u nagradnoj igri 'Večernjakov plan: Osvoji namješten stan'

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije