Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINO U MISLIMA

Snoop Dogg održao koncert u Zagrebu

Sat i pol trajao koncert američke hip hop zvijezde u Zagrebu
import
12.09.2008.
u 19:40

Snoop Dogg, američka hip hop zvijezda, održao je večeras jednoipolsatni koncert u gotovo punoj velikoj dvorani Doma sportova u Zagrebu te publiku zabavio svojim starim hitovima kao i onim novim s devetog albuma "Ego Trippin" koji je predstavljao.

Prvi je to koncert Snoop Dogga u Hrvatskoj, održan u sklopu njegove europske turneje. Dom sportova ispunila je uglavnom mlađa publika koja je došla uživo pogledati jednu od rijetkih svjetskih glazbenih zvijezda koja je u posljednje vrijeme održala koncert u Zagrebu.

Zajedno sa Snoopom nastupilo je još sedmero glazbenika. Oduševljenje publike izazvali su njegovi stari hitovi, a pogotovo sjećanje na najvećega američkog repera 2 Paca. Publika je zajedno sa Snoopom otpjevala "Who Am I (What's My Name)?, "Gin and Juice", "Beautiful", "Drop It Like It's Hot", "Sensual Seduction" i druge.

Na kraju koncerta Snoop je odjenuo hrvatski dres sa svojim imenom i uzeo hrvatsku zastavu što je publika burno pozdravila.

U zagrebački hotel Antunović gdje je odsjeo Snoop Dogg stigao je svojim autobusom oko 17 sati, a njegova ekipa od 30-tak ljudi pet sati ranije.

Snoop Dogg, pravim imenom Cordozar Calvin Broadus, rodio se u Long Beachu 22. listopada 1971. godine. Od početka 90-tih godina je na samom vrhu hip hop glazbene scene.

Prije Snoopa na pozornici Doma sportova nastupila je zagrebačka grupa Funky Bizniss, čiji su se članovi prisjetili nedavno preminuloga hrvatskog glazbenika Dina Dvornika i pozvali publiku da svi zajedno otpjevaju njegovu pjesmu "Ti si mi u mislima".

Publika je sa oduševljenjem prihvatila poziv, za posljednjim pozdravom, hrvatskoj glazbenoj legendi. Bez obzira na iznenadni odlazak Dino Dvornik zasigurno će dugo ostati u mislima hrvatske publike.

(Hina/mKm)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije