Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autorska prava
Povratak na članak

Slobodan Šnajder zabranio korištenje bilo kojeg segmenta 'Hrvatskog Fausta'

Autorski tim, redatelj predstave Oliver Frljić i dramaturg Marin Blažević izrazili su žaljenje te će iz naslova predstave ukloniti svako spominjanje Šnajderova imena i pripadajućeg mu dramskog teksta

Komentari 4

Avatar Vitica
Vitica
21:22 04.11.2014.

Hm, valjda nisu materijali za novu premijeru otišli u tisak... Programske knjižice, plakati i te stvari. Godišnja programska knjižica već je otisnuta. Nadam se da će se zaustaviti distribucija preostalih materijala. A pretplatnici? Kada će saznati kako se zove premijera koju će gledati 19. studenoga? Gledam ovaj naslov da Šnajder, Banović i Krstulović obmanjuju javnost. A tko obmanjuje pretplatnike? Moja mama?

VL
HE
Herbert
07:57 05.11.2014.

Rečki dečki su se zbilja zaigrali. Uostalom, što je autor trebao učiniti nakon što je Frljić zabranio glumcima da pročitaju Hrvatskog Fausta?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.