Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvoje Horvat
Povratak na članak

Široki Brijeg WH i festom i Mediteran Film festivalom konkurira moru usred ljeta

Mediteran Film Festival je prije dvije godine započeo i suradnju s HBO-om, pa u sklopu festivala predstavlja i najnovije dokumentarce iz HBO produkcije.

Komentari 4

CI
cinbenik
12:02 15.08.2017.

sve se to napravi,na laznom plakanju ,za stradale fratre,i apsolutnom vladavinom nad Hrvatima 90ih,a na stetu svih Hrvata,a posebno onih koji to sve platise vjekovnim ognjistima.......

VL
MU
Muncimir
11:27 15.08.2017.

@carlo20, komunikolog, tipo / Evo opet clanak o Hercegovini. Hocemo odbrojavati koliko ce trajati dok se uvijek isti likovi jave sa porukama mrznje i vrijedanja? Sigurno slijedi i uvlacenje Gospe u podrugljivom kontekstu pogotovo danas na blagdan Velike Gospe!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.