Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kolekcija "Nothing Has Changed"

Singlom 'Sue' Bowie promovira novu 'životnu' kompilaciju

david bowie
06.10.2014.
u 16:52

Kompilacija će se pojaviti kao trostruki i dvostruki CD te dvostruki LP, a osim novog singla imat će i tri dosad neobjavljene pjesme

David Bowie objavit će 15. studenog novu kompilaciju "Nothing Has Changed" na kojoj će se naći i novi singl "Sue (Or In A Season Of Crime)". Dosad je njegova karijera bila kompilirana s nekoliko vrijednih kolekcija ("Changes Bowie", "Singles Collection", Platinum Collection"...) na kojima, doduše, zbog godina izdavanja, nije bio zastupljen posljednji dio njegove karijere.

Nova pak kompilacija promovira se kao prva "sveobuhvatna" kolekcija jer će sadržavati i snimke starije od singla "Space Oddity" koji je Bowieja lansirao u orbitu; dakle, s nekoliko će pjesama pokriti i razdoblje od 1964 do 1969.

"Nothing Has Changed" pojavit će se u tri formata: kao trostruki i dvostruki CD te kao dvostruki LP album. Osim singla "Sue", sadržavat će i dosad neobjavljene pjesme "Let Me Sleep Beside You", "You Turn to Drive" i "Shadow Man". 

>> David Bowie tvrdi: "Moj stari prijatelj Lou Reed bio je glavni!"

>> Bowiev novi album naslanja se na najbolje njegove radove

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije