Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVARANJE CINESTARA

Šibenik nakon šest godina dobio kino

cinestar šibenik
13.01.2010.
u 12:43

U sklopu trgovačkog i zabavnog centra Dalmare Šibenik svoja vrata svim svojim posjetiteljima 23. siječnja otvorit će CineStar Šibenik, što je veliki događaj za ovaj grad.

U sklopu trgovačkog i zabavnog centra Dalmare Šibenik svoja vrata svim svojim posjetiteljima 23. siječnja otvorit će CineStar Šibenik, što je veliki događaj za ovaj grad budući da se posljednja filmska projekcija održala 2004. godine.

Novi multipleks prostirat će se na 1200 četvornih metara, imat će pet kinodvorana ukupnog kapaciteta 598 sjedala. Sve dvorane opremljene su prema Cinestarovim Premium standardima, što podrazumijeva filmska platna "wall to wall", vrhunske zvučne sustave Dolby Digital Ex (6+1) i DTS, te amfiteatarski raspored sjedala poznatoga svjetskog proizvođača Quinette.

Popularna sjedala za parove "Love seats" sačinjavat će dvadeset posto ukupnog broja sjedala u pojedinoj dvorani. U multipleksu CineStar Šibenik od samog otvaranja moći će se gledati i filmovi u 3D-u u dvoranama opremljenim najnovijom 3D projekcijskom tehnologijom.

Prostor multipleksa također obuhvaća prostrani lobby u kojem se nalaze blagajne za kupnju kinoulaznica, s raznovrsnom ponudom kokica, grickalica, slastica i pića. Posebna pozornost bit će posvećena i osobama s invaliditetom kojima će se omogućiti olakšan pristup i posebna mjesta u većini dvorana.

CineStar Šibenik godišnje planira prikazati više od 130 filmova, uključujući europske i hrvatske filmove. Sve dvorane bit će opremljene konferencijskom opremom, pa će ponuda multipleksa biti obogaćena i uslugama CineStar event centra namijenjenih organizaciji i održavanju raznih evenata.

Do kraja 2010. godine Blitz-CineStar otvorit će još jedan multipleks: onaj u sklopu Arene Zagreb, koji će se sastojati od čak devet kinodvorana od kojih će dvije biti Golden Class dvorane. Godine 2011. Blitz-CineStar namjerava otvoriti još tri multipleksa: CineStar Osijek, CineStar Slavonski brod i CineStar Varaždin.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije