Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepresušna inspiracija

Sia i The Offspring objavili urnebesne pjesme o "Tiger Kingu"

Screenshot
27.04.2020.
u 14:04

Netflixov hit "Tiger King" inspirirao je pjevačicu Siu i bend The Offspring da opjevaju kralja tigrova Joea Exotica i snime duhovite videospotove.

Netflixova dokumentarna serija "Tiger King" o američkim uzgajivačima egzotičnih životinja i njihovom "kralju", šašavom Joeu Exoticu, postala je instant hit na internetu. Uz brojne šaljive slike i videe koji kruže virtualnim svijetom, pojavile su se i parodije u kojima su slavni glazbenici opjevali likove te bizarne serije. 

Kao što znaju oni koji su uspjeli odgledati "Tiger Kinga", Joe Exotic osim divljih mačaka ima još jednu veliku strast - country glazbu. Upitno je doduše pjeva li on sam svoje pjesme (vjerojatno ne), no to ga nije spriječilo da izda nekoliko albuma i videospotova. 

Glazbenici iz rock benda The Offspring odlučili su u svom stilu obraditi njegovu pjesmu "Here Kitty Kitty" u kojoj Exotic pjeva o svojoj zakletoj neprijateljici Carole Baskin. Exotic se trenutno nalazi na izdržavanju zatvorske kazne zbog unajmljivanja plaćenog ubojice da likvidira Baskin, a nju i dalje optužuje da je svog muža ubila i njime nahranila tigrove. 

- Kao i većina vas, i mi ovih dana malo ludimo. Zato smo htjeli napraviti nešto što bi nas nasmijalo, a i naše žene se slažu da iako nas jako vole, ponekad bi nas najradije bacile tigrovima. Nadamo da će ova pjesma razveseliti i vas - rekla je ekipa iz benda. 

"Tiger King" je inspirirao i slavnu pjevačicu Siu da na tu temu snimi pjesmu, a u videospotu pridružila joj se i njena stalna suradnica, mlada plesačica Maddie Ziegler. 

Sia je video objavila na Twitteru s molbom fanovima da doniraju novac humanitarnoj organizaciji Humane Society koja se bori za prava životinja diljem svijeta. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije