Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUHOVNO ŠTIVO
Povratak na članak

'Samo ljubav liječi' oporuka je i svjedočanstvo fra Zvjedana

Naslov knjige kolumni fra Zvjezdana posljednja je njegova poruka

Komentari 6

MA
malamoja
07:51 06.12.2014.

Riječ je o knjizi patera Zvjezdana, koja nosi naslov koji vas komentatore tako iritira. Ili pišete tek toliko da si prikratite vrijeme? Zapravo je riječ o samom pateru Zvjezdanu Liniću koji je mnogima pomogao da pronađu ljubav kako prema sebi tako automatski prema drugima. Ako vam je od toga muka, ili pak smatrate da su to "boračke", to je tako jadno, već dugo nisam pročitala jadniji komentar. A pater Zvjezdan neka počiva u miru i moli za sve nas ovakve i onakve!

VL
LP
Lebron Petrovic
11:59 06.12.2014.

Tako jednostavan čovjek je bio, a toliko Snage u njemu ! Počivao u miru !

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
00:32 06.12.2014.

Samo ljubav lijeći, kad ovo čujem odma mi je muka....

VL
DU
Deleted user
00:06 06.12.2014.

treba se znati..za "nesto" izliciti..osim..ljubavi..potrebna je i mrznja..a to bi znacilo..ne ide..jedno..bez..drugoga..ili..pojednostavljeno..bog..i vrag..crno..i bilo..toplo..i hladno..dan i noc..itd..itd..prate nas cilo vrime..i fala bogu da je tako..inace..bilo bi sve isto..a nije..a vi pivajte boracke..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.