Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BITKA ZA ZKM
Povratak na članak

Ruše kazališno vijeće koje nije htjelo staru ravnateljicu

Samo dva mjeseca nakon što je ustanovljeno novo vijeće, njegovi se članovi mijenjaju kako ne bi 'komplicirali' reizbor ravnateljice ZKM-a

Komentari 17

AN
anaznidarsic57
22:25 25.03.2018.

Sramotno je mijenjanje članova vijeća koji su izabrani prije samo dva mjeseca zato jer su "neposlušni." Isti scenarij bio je i pri prvom izboru ravnatelja ZKM kada se zbog Snježane Abramović mijenjao propis o uvjetima natječaja, koje ista nije ispunjavala,, jer nije imala odgovarajuću stručnu spremu. Koju drskost i bezobzirnost moraš imati da se javiš na natječaj, a nemaš potrebnu stručnu spremu...i ne samo to... tražiš da se zbog tebe mijenjaju propisi. Čime si ti to i koga zadužio.... Isti scenarij bio je odigran i u ZKL-u 2013. pri prvom imenovanju Ljiljane Štokalo za ravnatelja kada se raspalo kazališno vijeće pa je na skupštini grada ista imenovana unatoč velikom negodovanju zastupnika zbog njezinih nedolazaka na posao i uopće neimanja radnih navika.

VL
DR
drnikolic
01:21 24.03.2018.

Sasvim je razumljivo da gospođa Ljiljana Štokalo (bivša glumica i na silu postavljena ravnateljica ZKL-a) bude dio ove tužne priče jer ona sa strukom nema nikakve veze osim treme koju ima na sceni. Valjda zato ona godinama ništa i ne igra. Molim vas, kako će ova gospođa (koja ne može da se probudi prije podneva)raditi kao član vijeća u drugom kazalištu kada u Zagrebačkom kazalištu lutaka gdje je ravnateljica ima osobe u radnom odnosu sa krivotvorenim diplomama. Sramota. Strašno.

VL
IV
IvanXXIII.
10:26 23.03.2018.

Uobičajeno divljanje Bandićeva kadra u kulturi Zagreba: Sramota na sramotu! Kakvi su to "umjetnici" koji tom divljanju pristaju dati svoj obol? I dokle? Kad im nestane šerifa, na bilo koji način, nestat će i svi oni u roku keks.

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
09:52 23.03.2018.

Dok god imamo kazališta koja financira država ili lokalna uprava bit će ovako! Pustite ih da se bore na tržištu pa neka onda biraju koga hoće!

VL
IV
IvanXXIII.
10:51 26.03.2018.

Tin Ujević vjerovao je da se može umrijeti od ljepota ("Umrijet ću noćas od ljepote"). Zašto se ne umire od sramote? Kad će stvarno već podivljali Bandićev kadar koji već najmanje desetljeće i po pustoši kulturom Zagreba početi osjećati makarr minimum tako nečega kao što je vlastita sramota? Naročito sve te Bandićeve pomagačice i korisnice "lika i djela"...

VL
DR
drnikolic
14:57 27.03.2018.

Postovana gdj Ana, nazalost ste u potpunosti u pravu za sve sto ste naveli. U ZKL se otislo i vise koraka dalje pa je tako gdj Liljana Stokalo primila u radni odnos osobu /Leo Katunaric/ koja je osudjena zato stoto je pronevjerila i ukrala ogromne novce ZKM, kao ravnatelj prije 15ak godina. https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/afera-zkm-leo-katunaric-osuden-na-dvije-godine-zatvora/2843756/ Gdje to ima?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.