Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izašao iz ormara
Povratak na članak

Robin voli dečke, ali ipak ne flerta s Batmanom

U novom izdanju stripa "Batman: Urban legends" Batmanov pomoćnik Robin započinje romansu s muškarcem.

Komentari 9

Avatar B.Geserit
B.Geserit
12:08 13.08.2021.

Stripovima se, naravno, cilja na formativne godine..... znaju pederi gdje i kad triba ugurat... USA je već odavno mrtva zemlja. Dead people walking.

VL
Avatar Bill Carson
Bill Carson
11:43 13.08.2021.

Američki mediji i proizvođači stripova, kreatori filmova, su odavno otišli u duboku "woke" rupu. Nema im spasa. Ostaje nam jedino da to pogledamo, budemo zgroženi i zakunemo se da te gluposti kod nas nikada neće proći.

VL
ST
stefj
13:20 13.08.2021.

Eh da, zato u Americi stripovi ne doživljavaju renesansu kao u npr. Japanu ili drugdje. Ugušili su se u političkoj korektnosti, kao i filmovi... Kao i svako drugo forsiranje, niti ovo nije dobro... Čak više ne možeš pogledati niti najobičniju policijsku seriju, odmah filozofije o pravima ovih i onih, a od radnje nije ostalo niti r...

VL
RA
radijatori
11:38 13.08.2021.

Blagoslovio ih biskup iz Štajerske.

VL
DU
Deleted user
12:05 13.08.2021.

Bolje je bilo u komunizmu, tamo se barem znalo tko je tko i nije bilo nedoumice da ne znaš da li je Robin muško, žensko ili transrodna osoba!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.